Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ξενερώσαμε!!

Στον τελείως αδιάφορο επαναληπτικό των ημιτελικών μεταξύ Μπάγερν και ΜπάρτσελόναΣΣΣ ,τα πράγματα κύλησαν ακόμα πιο αδιάφορα από ο,τι περιμέναμε.Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα είναι σαν τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ,χωρίς Διαμαντίδη-Μέσσι τελείωσε όταν παίζει με μεγάλες ομάδες,δεν έχει να δείξει τίποτα!Παρεπιπτόντως,λογικά ,ρε ηλίθιοι,κάτι θα'χε ο Μέσι για να μην τον έβαζε,δεν είναι τόσο χαζός ο Βιλανόβα!
Δυστυχώς,το κακό τώρα είναι ότι θα'χουμε έναν ΞΕΝΕΡΩΤΟ τελικό Τσάμπιονς Λιγκ ,γιατί Μπάγερν-Ντορτμουντ δεν είναι ομάδες για CL ,συγγνώμη!
Τελικό σκορ; μέσα στο Καμπ Νου(ναι Καμπ ΝΟΥ και όχι Καμπ Νόου,αν και το δεύτερο είναι το σωστό γιατί πολύ απλά στην ιστορία έχει μέινει προφερμένο λάθος και όταν ένα λάθος χρησιμοποιείται όλη την ώρα ,υιοθετείται ως σωστό!)3-0 υπέρ της Μπάγερν !!!Συνολικά δηλαδή 7-0...Και μετά σας πειράζουν τα 7 που έφαγε ο Θρύλος απ'τη Γιούβε!
Και το κακό τώρα είναι ότι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα'ναι Μπάγερν-Ντόρτμουντ...Και συγγνώμη,αλλά για'μένα αυτές οι ομάδες ,δεν είναι καν για CL...Πάλι ξενέρωτους τελικούς θα βλέπουμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons