Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Καλά ήταν ως εδώ!

Για όλους τους εφήβους,οι μόνες αναμνήσεις που υπάρχουν από την Εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο αρχίζουν απ'το EURO του 2004,τότε που η εθνική ομάδα της χώρας μας έκανε το θαύμα και προφανώς φτάνουν μέχρι χτες το βράδυ και τον αποκλεισμό απ'τους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Όλο αυτό το διάστημα η ποδοσφαιρική Εθνική παίζει ΒΑΡΕΤΑ. 'Άμυνα-πούλμαν μέχρι το 70κάτι να βάλουμε ένα γκολ κατά τύχη και μετά ξανά άμυνα πούλμαν. ΚΑΙ ΠΟΤΕ,ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ, είναι σαν μετά από το πρώτο γκολ να εμφανίζεται αυτόματα μια τεράστια γυάλα προστασίας γύρω απ'το τέρμα του αντιπάλου. Και ενώ πολλές φορές η άμυνα-πούλμαν είναι μαγική διότι η αντίπαλη ομάδα κάνει τα πάντα για να την ξεπεράσει (βλέπε Μπαρτσελόνα-Τσέλσι,ίσως ο καλύτερος αγώνας που έχω δει στο ΤσουΛου μετά τον τελικό Λίβερπουλ-Μίλαν),η άμυνα της Εθνικής Ελλάδας κάνει την αντίπαλη ομάδα να βαριέται να παίξει ! 'Έτσι,πραγματικά εμφανίζεται στο γήπεδο ανώτερη του αντίπαλου. Οπότε ναι,και από την Κόστα Ρίκα ήταν καλύτερη και από την Ακτή Ελεφαντοστού ,ωστόσο από τη στιγμή που κ οι δύο ομάδες έβαλαν κατά τύχη ένα γκολ,η Εθνική ήταν καταδικασμένη να φέρει ισοπαλία.Βέβαια ας είναι καλά το πέτσινο πέναλτι στο Σαμαρά που μπήκε δεύτερο γκολ και περάσαμε στους 16.
Μπορείτε επίσης να δείτε χριστιανικά ότι δεν έπρεπε η Εθνική να περάσει στους 8 γιατί εκτός απ'το πέτσινο πέναλτι του Σαμαρά,δε χρεώθηκε πέναλτι στο χέρι του Τοροσίδη στο οποίο θα'χε γίνει το 2-0 και το παιχνίδι ουσιαστικά θα είχε τελειώσει γιατί...βλέπε πάνω.Δε θα φοβόσασταν τη Θεία Δίκη μετά;
Τέλος,είχαμε προπονητή επιπέδου ΠΑΟΚ,το ξέρουν ακόμα και τα ίδια τα ΠΑΟΚια.Τα λάθη του φαίνονταν απ'την αποστολή,φάνηκαν και στον πρώτο και στο δεύτερο αγώνα ,βγήκε ο μισός ποδοσφαιρικός πλανήτης και τον έκραξε και ξεκάθαρα φώναζε "ΟΧΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΓΚΕΚΑ".Πιστεύω πως δε θα μπορούσαν ποτέ οι νεοέλληνες να ενωθούν τόσο πολύ για άλλο ιδανικό εκτός από αυτό.Ωστόσο,ο Σάντος ακάθεκτος,δεν πα να χάνουμε 1-0,δεν πα να'ναι ο πιο κρίσιμος αγώνας της ζωής μου,εγώ θα πετάξω μέσα τους χειρότερους παίχτες μου,έτσι για να τους τρολάρω!Ε δεν πας 8 έτσι μάραμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons