Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ρε αφήστε τις αδερφές σας ήσυχες

Ως μικρότερος αδερφός με αδερφή αρκετά μεγαλύτερη,πάντα με απασχολούσε αυτό το θέμα,αλλά πρόσφατα προέκυψε και σε συζήτηση με παρέα γι'αυτό το αρθροποιώ. Πρόκειται για το "εγώ ρε δε θα αφήσω την αδερφή μου να πηδηχτεί " που ακούγεται πολύ συχνά από αδερφούς ακόμα κι αν η κοπέλα έχει φτάσει 30 χρονών. Γενικά αν το πει κάποιος αυτός είναι βλάκας,όμως μπορεί να'ναι δύο ειδών βλάκας.
Από τη μία,υπάρχει ο κομπλεξικός βλάκας.Ρε μπάκουρε,επειδή εσύ δεν έχεις βρει γκόμενα από τότε που η ΑΕΚ έπαιζε Α'Εθνική,πρέπει να βγάλεις το άχτι σου στο ίδιο σου το αίμα;'Άσε την κοπέλα να περάσει όπως θέλει την ερωτική ζωή της,η ίδια είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της και για το τι θα κάνει μ'αυτούς που μπλέκει.Επειδή εσύ δεν πηδάς ούτε θηλυκή γάτα δεν πρέπει να τραβάνε και τα αγαπημένα σου άτομα το ίδιο,βλάκα!
Από την άλλη,υπάρχει ο βλάπτωτηναδερφήμου βλάκας. Κάποιος γίνεται τέτοιος όταν ασκεί τόσο πολλή πίεση στην αδερφή του που έχει πάει 18 χρονών και όχι απλά είναι παρθένα,ούτε φιλί δεν έχει δώσει με σερνικό!Υπάρχει βέβαια και το άλλο αποτέλεσμα της πίεσης κατά το οποίο η κοπέλα έχει εκνευριστεί και από τα 14 έχει περάσει όλη σου την παρέα και καμιά 15αριά άλλους κι εσύ όχι απλά δεν έχεις πάρει χαμπάρι,σε δουλεύουν κι όλοι οι φίλοι σου πισώπλατα
Γι'αυτό,άσε την κακόμοιρη την αδερφή σου να κάνει ο,τι γουστάρει στη ζωή της.Κι αν δεν αλλάζεις άποψη με τα γραπτά μου,απλά θα περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα βρεθεί τέτοιος αδερφός μια κοπέλας που εσύ θες να ρίξεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons