Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

"Λάθος" φιλία

Όλα άρχισαν όταν είδα αυτό το σχόλιο στο Youtube :  i was at my best friend's house , we were watching a movie called "I Could Never Be Your Woman" then they played this song in the movie... we started singging it in ecstacy together ... what a memory ^^ this is why we're best friends :)
Ε,δε μπορούσα να κρατηθώ-όχι ότι είχα και λόγο να κάνω κάτι τέτοιο- και η απάντηση ήρθε καυστικότατη : yeah because that's when u realize u are best friends with someone ,when you sing together a song...In this logic,people in concerts are all best friends
Με αφορμή αυτό ,είπα να κράξω δίαφορους,κυρίως κοπέλες,που έχουν παρεξηγήσει το νόημα της φιλίας...sorry girls,δεν έχω τάσεις σεξισμού,αλλά όπως και να'χει...το παρακάνετε!

Λοιπόν,πρώτα απ'όλα θα πιάσουμε το θέμα μιας σχέσης,η οποία τις περισσότερες φορές κρύβει 2 παρέες από πίσω,τη παρέα του αρσενικού και τη παρέα του θηλυκού.
1)'Οταν κάθεται το αγόρι στη παρέα σας,το πιο πιθανό είναι να θέλει να κάτσει με τη γκόμενά του λίγο μόνος,οπότε καλύτερο θα ήταν να τη κάνετε...Και ΟΧΙΙΙ δε θα πάθει ΤΙΠΟΤΑ η φίλη σας αν δεν ξέρει που θα είσαστε μετά,γι'αυτό φρόντισε ο Γκράχαμ Μπέλ,εφευρώντας το ΤΗΛΕΦΩΝΟ!
2)Είναι κάποια πράγματα που δε χρειάζεται να ξέρετε για τη σχέση της φίλης σας...Ξέρετε,δεν είναι κακό να πείτε "Αυτά είναι μεταξύ σας".Η φίλη σας δεν θα σας παρεξηγήσει,ή ακόμα κι αν το κάνει,το μπούλο απ'ευθείας!
Επόμενο θέμα,πάλι απευθυνόμενο στα κορίτσια...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ . Κι όταν λέμε φιλία εννοούμε και οι 2 μεριές να βλέπουν φιλικά ο ένας τον άλλον και να μην υπάρχει κανένα παραπάνω συναίσθημα-εξαιρούνται οι συγγενείς-.Ξεχάστε το!Και προσοχή!Άλλο κάνω παρέα κι άλλο είμαι φίλος με κάποιον ...Φεριπείν,αν βγαίνουμε μαζί επειδή τα'χεις με ένα φίλο μου,κάνουμε απλά παρέα!Ξέρεις πώς αποδεικνύεται αυτό;Αν χωρίσετε,μάντεψε πότε θα σου ξαναμιλήσω...ΠΟΤΕ! -Ντάξει εκτός αν δε με νοιάζει ο φίλος μου και έρθω και στη πέσω επειδή θα είσαι πάνω στη στεναχώρια σου και έχεις πιει όλο το μπαρ...αυτό είναι άλλη φαση όμως-
Νέεεεξτ,ναι κοπελιές πάλι σε'σας αναφέρομαι...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΑΣ!Βασικά,μπορεί και καμία απ'αυτές που κάνετε τώρα παρέα να είναι κολλητές σας.Και μη κοιτάτε τη σημασία του λεξικού για τη λέξη ...Θα σας εξηγήσω εγώ τι είναι κολλητός...Κολλητός ,κορίτσια είναι αυτός που θα φτάσεις να είσαι σε χάλια κατάσταση και δε θα κάτσει να σου πει "Σε καταλαβαίνω,ξέρω πως νιώθεις κτλ κτλ"...Κολλητός είναι αυτός που θα σε βαράει μέχρι να συνέλθεις...Και ακόμα κι αν γίνει αυτό μία φορά,αφήστε να περάσουν μερικά χρονάκια,να δείτε αυτός ο "κολλητός"θα θυμάται το όνομά σας; Ή πού μένατε; Και ως ανήλικος,αυτούς που θεωρώ κολλητούς ,είναι αυτούς που ελπίζω  μετά από χ χρόνια να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν"Ήρθα στη πόλη σου ,δε με νοιάζει τι δουλειές έχεις ,θα μου πεις ΤΩΡΑ που είσαι να έρθω να σε δω"...Ωστόσο,ακόμα και έτσι,φοβάμαι να τους το πω από τώρα...Γι'αυτό,σιγά σιγά ,ας παίρνετε παράδειγμα!
Τέλος,ας κράξω και λίγο το φύλο μου,γιατί ΟΚ, αν δε παραδεχτώ και τα δικά μου λάθη,ο,τι και να γράφω από πάνω ακυρώνεται.Λοιπόν,σύντροφοι...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΕΜΕ/ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ-κυρίως δείχνουμε- ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ. Όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ,δεν χρειάζεται να προσθέσω πληροφορίες...Εκτός του ότι μπορεί να κάνουμε το φίλο μας να μη κοιμηθεί το βράδυ,κάποιες φορές ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .Και βασικά τι κάποιες φορές,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ.Είναι πραγματικά ανούσιο ...Και μετά τις 10 φορές,καταντάει και καθόλου αστείο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons