Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Σκέψεις!

Τις τελευταίες ημέρες δεν είχα πολύ χρόνο να κάτσω να γράψω άρθρο με όλα αυτά που με απασχόλησαν τις τελευταίες ημέρες,so τα συνοψίζω σε ένα άρθρο !Voila:
-Η φάση με τις ειδήσεις έχει γίνει κάπως έτσι πλέον που μας απασχολούν μόνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες !
-Αν καθαρίζετε εσείς το σπίτι σας,μη δώσετε ΠΟΤΕ στους γονείς σας να φάνε  πο πο πο πολαρετι για κανένα απολύτως λόγο,όσο και αν πεισμώσουν που νηστεύουν για το 15αυγουστο αλλά θέλουν παγωτό(ναι γιατί δυστυχώς,οι @##@γρανίτες εκτός από γλιστερές είνα και νηστίσημες)
-Η Q έχει φέρει τα κρύα ανέκδοτα σε ΑΑΑΛΛΛΟ επίπεδο!Είναι κάτι περίπτερα που ακόμα δίνουν κάρτες σε μορφή ΚΑΡΤΑΣ !Το λέω και ανατριχιάζω φίλε! Τέλος πάντων ήθελα να πάρω τη κάρτα μου και έπεσε το μάτι μου σε κάρτα της Q!Και τί έλεγε;Deep για deep οικονομία !Ναι φίλε !Αν είναι δυνατόν!Πραγματικά ,αγόρασα τη κάρτα μπας και βρουν χρήματα και αγοράσουν ένα καλύτερο διαφημιστή!!! (Δυστυχώς,δεν το βρήκα πουθενά σε εικόνα να σας το δείξω!
-Όσον αφορά αυτή τη Κινέζα την Γε...Έχω ένα να πω: Πού αλλού μπορεί να φτάσει το ντόπινγκ;;;;Η κοπέλα είναι 16 χρονών και τρέχει λες και της έχουν εισχωρήσει νεύτη εις τον πρωκτόν!Και όχι μόνο αυτό,κάνει πρωταθλητισμό στα 16 της! Βγες έξω κοπέλα μου διασκέδασε τη ζωή σου ,φάε μπέργκερ μέχρι να ψοφήσεις!Τι τα θες αυτά στη καλύτερη ηλικία της ζωής σου;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons