Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πρόγραμμα προβολών Cine Center Καλαμάτα 29/3-4/4

Μιας και είμαι ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ,αποφάσισα ν ενημερώνω τους συμπολίτες μου γ το πρόγραμμα προβολών κάθε βδομάδα
ΑΙΘΟΥΣΑ 1: Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ 3D (BEAUTΥ AND THE BEAST 3D)

Υπόθεση: Η Μπελ, μια χαρισματική πανέμορφη κοπέλα ξεκινά το ταξίδι της σε έναν άγνωστο, μυστηριώδη κόσμο, όταν ένα αποκρουστικό τέρας την φυλακίζει στο κάστρο του. Σταδιακά, η Μπελ αιχμαλωτίζει την καρδιά του μαγεμένου προσωπικού του κάστρου. Γρήγορα, όμως, κι εκείνη θα δώσει την καρδιά της στο τέρας, που κάτω από την αποκρουστική του εμφάνιση κρύβει την ψυχή και την καρδιά ενός αληθινού πρίγκιπα. Η παραμυθένια ταινία της Disney επιστρέφει για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους με νέα θεαματική 3D επεξεργασία. Η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Oscar Καλύτερης Ταινίας ενώ ήταν και υποψήφια για άλλα 5!!! Τιμήθηκε & με 3 Χρυσές Σφαίρες…
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια: 84’.
Σκηνοθεσία: Γκάρι Τρουσντέιλ & Κερκ Γουάις.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Κρίστι Στασινοπούλου, Γιάννης Παλαμίδας, Γιάννης Βασιλάκης, Γιώργος Μάζης, Χρυσούλα Διαβάτη, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Καλατζόπουλος, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Μανωλάς, Κώστας Σκόκος.
Παρασκευή, Σάββατο: 17:30, Κυριακή: 11:45 & 17:30.
ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ 2 OSCAR!!!




ΑΙΘΟΥΣΑ 1: Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ 3D (WRATH OF THE TITANS 3D)Δείτε το trailer!

Υπόθεση: Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας - ο ημίθεος γιος του Δία - επιχειρεί να διάγει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο. Στο μεταξύ η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες. Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδη αρχηγού τους, Κρόνου - πατέρα των Δία, Άδη και Ποσειδώνα - που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη συμμαχούν με τον Κρόνο, προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.
Είδος: Περιπέτεια, Διάρκεια: 100’.
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λίμπεσμαν.
Πρωταγωνιστούν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Ρέιφ Φάινς, Λίαμ Νίσον, Ντάνι Χιούστον, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Μπιλ Νάι, Τόμπι Κέμπελ, Ρόζαμουντ Πάικ.
Από Πέμπτη έως Τετάρτη: 19:45 & 22:15.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ


ΑΙΘΟΥΣΑ 2: ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ (THE SMURFS)(teaser)

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα, σε ένα μαγεμένο δάσος κάπου στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο απαίσιος μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει το χωριό των Στρουμφ, των καλόκαρδων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον έναν και μοναδικό Μπαμπαστρούμφ. Αμέσως, στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ολόγυρα, προκειμένου να ξεφύγουν από τα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να τα αιχμαλωτίσει και να απομυζήσει την «πεμπτουσία» τους, για να γίνει πανίσχυρος. Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, και τέσσερα ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ. Η πραγματική περιπέτεια για τους μικρόσωμους μπλε φίλους μας μόλις ξεκίνησε!
Είδος: Οικογενειακή Κωμωδία, Διάρκεια: 103’.
Σκηνοθεσία: Ράζα Γκόσνελ.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Φώτης Πετρίδης, Άγγελος Λιάγκος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Σίσσυ Χρηστίδου.
Παρασκευή, Σάββατο: 18:00, Κυριακή: 11:30 & 18:00.
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΑΙΘΟΥΣΑ 2: THE ARTIST

Υπόθεση: Το 1927 στο Χόλιγουντ, ο λαμπερός και αυτάρεσκος Ζορζ Βαλεντίν, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του βωβού κινηματογράφου, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η έλευση του ήχου θα σημάνει αναπόφευκτα το τέλος της καριέρας του. Την ίδια στιγμή, η Πέπι Μίλερ, μια χαριτωμένη όσο και φιλόδοξη στάρλετ, την οποία ο Βαλεντίν βοήθησε στα πρώτα της βήματα, θα αρπάξει την ευκαιρία να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, όταν, εντελώς αναπάντεχα, θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως μία από τις πιο υποσχόμενες εκπροσώπους του ομιλούντος κινηματογράφου. Άραγε, πόσο εύκολο πλέον είναι να διατηρηθεί μια ειλικρινής σχέση ανάμεσά τους;… Τιμήθηκε με 3 Χρυσές Σφαίρες ενώ ήταν υποψήφια για 11 Όσκαρ!!!
Είδος: Κομεντί, Διάρκεια: 100’.
Σκηνοθεσία: Μισέλ Χαζαναβίσιους.
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ντιζαρντέν, Μπερενίς Μπεζό, Τζον Γκούντμαν, Τζέιμς Κρόμγουελ, Πενέλοπι Αν Μίλερ, Μίσι Πάιλ.
Πέμπτη, Παρασκευή, Τρίτη: 21:30, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη: 20:00* & 21:30.
ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ 5 OSCAR!!!
*Οι απογευματινές προβολές θα γίνουν στην αίθουσα 3











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons