Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μεγάλη βοήθεια του πασαδόρου Williams

Μπορεί ο Deron Williams να πέτυχε μόλις 9 πόντους απέναντι στους Warriors, αλλά οι 20 ασίστ που μοίρασε αρκούσαν ώστε οι Nets να περάσουν (102-100) από το Golden State.



Επιθετικά ο πλέι μέικερ του New Jersey ήταν σε πολύ κακή βραδιά, καθώς είχε 2/13 σουτ με 1/6 τρίποντα, αλλά η δημιουργικότητα του επέτρεψε στους υπόλοιπους συμπαίκτες του να καλύψουν και τους πόντους που δεν πέτυχε ο ίδιος.



Βέβαια μέχρι να γίνει αυτό τα πράγματα έμοιαζαν πολύ δύσκολα για τους Nets. Η μεγάλη εμφάνιση του David Lee (27 πόντοι), αλλά και η εξαιρετική δουλειά που έκανε ο rookie Charles Jenkins (18 πόντοι, 12 ασίστ) και στις δυο πλευρές του παρκέ περιορίζοντας στην άμυνα τον Williams έδωσαν στους Warriors διαφορά 18 πόντων (68-50) στα μέσα του τρίτου δωδεκάλεπτου.



Οι Nets μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο έχαναν 84-70, όμως πρόλαβαν να αλλάξουν την κατάσταση. Κράτησαν το Golden State στους 16 πόντους και πέτυχαν 32 με τον Deron Williams να μοιράζει ασίστ με το τσουβάλι και τους Gerald Wallace (24 πόντοι, 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Gerald Green (20 πόντοι) να τις μετατρέπουν σε καλάθια.



Ετσι η ομάδα του Avery Johnson με δυο λεπτά να απομένουν για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ισοφάρισε 98-98 με μια εύστοχη βολή από τον Chris Humphries (20 πόντοι) που έως τότε πάλευε σχεδόν μόνος του να την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι. Ο Lee έβαλε ξανά το Golden State μπροστά, αλλά ο Green απάντησε εις διπλούν για το New Jersey πετυχαίνοντας από ασίστ του Williams και το καλάθι που του έδωσε τη νίκη 51.8 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.



Χρόνος για τους Warriors υπήρχε, όμως η άμυνα των Nets δεν αστειευόταν. Αρχικά ο Williams έκοψε τον Brandon Rush (11 πόντοι) και παρότι στη συνέχεια έκανε λάθος πάσα ο Wallace φρόντισε να σταματήσει τον Jenkins στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού αποτρέποντας τον από το να το στείλει στην παράταση.
Πηγή:NBA Ηellas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons