Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου -Απολογισμός

Εχτές,μιας και έπαιζε κατάληψη στο PC,έπρεπε για να περάσει ο χρόνος μου να δω Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.Πραγματικά,ήταν απ'τις πιο ώραιες αθλητικές διοργανώσεις που'χω δει.Εντάσεις στο φουλ,προσεγμένα όλα και αθλητές που ΑΞΙΖΟΥΝ και δεν κλωτσάνε μια μπάλα για να βγάλουν τα προς το ζην!
Και ξεκινάμε,με τον τελικό του επι κοντώ!Κατ'αρχάς,μπράβο στο Φιλιππίδη που κατέκτησε τη 5η 8έση με 5,72,αν και με σπασμένο κοντάρι!Οι εντάσεις ήταν ωστόσο στη 1η και 2η θέση όπου έγινε χαμός μεταξύ Ρενό Λαβιλενί(Γάλλος) και Μπγιόρν Ότο( Γερμανός)! Οι 2 τους περνάγαν συνέχεια όλο και μεγαλύτερα ύψη ώσπου ο Γάλλος έφτασε στο 5,97 και ο Γερμανός στο 5,92 γιατί έχασαν τις τρεις προσπάθειές τους στα 6,02!
Στο δίσκο στις γυναίκες που είδα,πρώτη βγήκε μια Ρωσίδα με 67 κάτι ,δεύτερη μια Γερμσανίδα με 65 κάτι και τρίτη μια Σουηδέζα με 64 κάτι(δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες πουθενά)
Tέλος,μέχρι εκεί που έιδα ,ο Γερμανός Μπάγερ,το φαβορί της διοργάνωσης στο μήκος των ανδρών,ήταν πρώτος στη 5η του προσπάθεια με 8,31!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons