Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πρόγραμμα προβολών Cine Center Kαλαμάτα από 5-7 έως 11-7


Πέμπτη σήμερα,και να πάλι το πρόγραμμα προβολών του κινηματογράφου!
H γαμάτη ταινία της εβδομάδας:ΑΙΘΟΥΣΑ 1: Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ 3D (ICE AGE 4: CONTINENTAL DRIFT 3D)

Υπόθεση: Η αγαπημένη παρέα της "Εποχής των Παγετώνων" επιστρέφει με μια νέα, συναρπαστική και γεμάτη γέλιο τρισδιάστατη περιπέτεια. Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθος, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια: 94’.
Σκηνοθεσία: Στιβ Μαρτίνο & Μάικ Θερμάιερ.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Μαρίνα Τσιγονάκη, Γρηγόρης Πατρικαρέας (μεταγλωττισμένο), Ρέι Ρομάνο, Κουίν Λατίφα, Ντένις Λίρι, Τζον Λεγκουιζάμο, Τζένιφερ Λόπεζ (με υπότιτλους).
Από Πέμπτη έως Τρίτη: 19:30* & 21:45#, Τετάρτη: 19:30*.
*ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
#ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ.ΤrailerΗ γκέι ταινία της εβδομάδας:ΑΙΘΟΥΣΑ 2: ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (THE LUCKY ONE)

Υπόθεση: Ο λοχίας του σώματος πεζοναυτών, Λόγκαν Θίμπολτ, επιστρέφει από την τρίτη θητεία του στο Ιράκ, με το μόνο πράγμα που τον κράτησε ζωντανό – την φωτογραφία μιας άγνωστης σε εκείνον γυναίκας, που βρήκε τυχαία. Όταν μαθαίνει το όνομα της και τη διεύθυνσή της, αποφασίζει να την βρει και να ζητήσει δουλειά στο στάβλο που έχει η οικογένειά της. Παρά την αρχική δυσπιστία της και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει στη ζωή της, μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας έρωτας, κάνοντας τον Λόγκαν να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα, η Μπεθ, είναι όχι μόνο το γούρι του, αλλά και κάτι παραπάνω.
Είδος: Αισθηματική, Διάρκεια: 101’.
Σκηνοθεσία: Σκοτ Χικς.
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Έφρον, Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλάιθ Ντάνερ, Ράιλι Τόμας Στιούαρτ, Τζέι Ρ. Φέργκιουσον, Άνταμ Λεφέβρ.
Πέμπτη, Τρίτη, Τετάρτη: 22:00, από Παρασκευή έως Δευτέρα: 19:45 & 22:00.Τeaser
Πηγή:cinecenterkal.blogspot.com






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons