Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πρόγραμμα προβολών Cine Center Καλαμάτα από 24/5/12 έως 30/5

Ξέχασα εχτές που ήταν Πέμπτη να το κάνω δεν περιάζει όμως κανείς δεν πάει σινεμά την Πέμπτη!
ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ III 3D (MEN IN BLACK III 3D)
Υπόθεση: Μια επιτακτική ανάγκη προστάζει τον Πράκτορα J να ταξιδέψει πίσω στο 1969, προκειμένου να εντοπίσει τον Πράκτορα Κ, την εποχή που ακόμη ήταν ένας εκκολαπτόμενος μυστικός πράκτορας. Για κακή τους τύχη, ωστόσο, ένα ανάλογο ταξίδι στο χρόνο πραγματοποιεί και ο σατανικός Μπόρις, ο οποίος σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Πράκτορα Κ, κάτι που θα πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή σειρά από γεγονότα, τα οποία θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή του πλανήτη... Η… αγία τριάδα των κινηματογραφικών “Ανδρών με τα Μαύρα” (Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς & Μπάρι Σόνενφελντ) επιστρέφει στις θέσεις της για μια νέα φαντασμαγορική προσθήκη στο franchise, η οποία αυτή τη φορά θα γυριστεί σε 3D format. Κι αν το τρισδιάστατο της υπόθεσης δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι η πλοκή μας επιφυλάσσει την παρουσία του Τζος Μπρολίν στο ρόλο ενός 20 something Πράκτορα Κ, αλλά και εκείνη των Έμα Τόμσον και Άλις Ιβ (“Δεν Είναι για τα Μούτρα σου”, “Sex & The City 2”) ως ωριμότερη και νεαρότερη εκδοχή της Πράκτορα Ο, είναι κάτι παραπάνω από ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Εκείνο πάντως που σίγουρα θα προσθέσει μια ιδιαίτερα εύθυμη νότα στα διαδραματιζόμενα, είναι η φημολογία πως, βρισκόμενος στο 1969, ο Πράκτορας J του Σμιθ θα συναναστραφεί μεταξύ άλλων με τον Άντι Γουόρχολ και τη… Γιόκο Όνο! Ότι στην ταινία παίζει και η Χαβανέζα pop σταρ Νικόλ Σέρζινγκερ το είπαμε;
Είδος: Περιπέτεια, Διάρκεια: 106’.
Σκηνοθεσία: Μπάρι Σόνενφελντ.
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζος Μπρόλιν, Έμα Τόμσον, Άλις Ιβ, Νικόλ Σέρζινγκερ, Ζεμέν Κλεμάν, Τζάστιν Μπίμπερ, Lady Gaga, Τιμ Μπάρτον.
Πέμπτη, Τρίτη: 22:00, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη: 19:30 & 22:00.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ.Τeaser!


ΑΙΘΟΥΣΑ 2: DARK SHADOWS

Υπόθεση: Το 1752, ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς, μαζί με τον γιο τους Μπαρνάμπας, αποφασίζουν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική. Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια τους. Δυο δεκαετίες μετά, ο Μπαρνάμπας έχει τον κόσμο στα πόδια του… ή τουλάχιστον την πόλη του Κόλινσπορτ, στο Μέιν. Άρχοντας της έπαυλης των Κόλινγουντ, ο Μπαρνάμπας είναι πλούσιος, πανίσχυρος και ένας ακαταμάχητος πλέιμποϊ… μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ. Μάγισσα, με κάθε σημασία της λέξης, η Αντζελίκ τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό. Δυο αιώνες μετά, ο Μπαρνάμπας ελευθερώνεται κατά λάθος από τον τάφο του, και βγαίνει στο 1972, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό του. Επιστρέφει στην Έπαυλη των Κόλινγουντ, μόνο για να ανακαλύψει ότι η περιουσία του είναι κατεστραμμένη. Τα δυσλειτουργικά απομεινάρια των Κόλινς, δεν έχουν πολύ καλύτερη τύχη, καθώς ο καθένας του έχει τα δικά του σκοτεινά μυστικά. Κάθε νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον είναι από μόνη της ένα κινηματογραφικό γεγονός. Πόσο μάλλον, όταν η επόμενη ταινία του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη αποτελεί remake μιας από τις πιο cult τηλεοπτικές σαπουνόπερες της δεκαετίας του 1960.
Είδος: Κωμωδία, Διάρκεια: 113’.
Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον.
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Εύα Γκριν, Τζάκι Έρλ Χέιλι, Κλόι Μόρετζ, Γκιούλιβερ ΜακΓκράθ.
Πέμπτη, Τρίτη: 22:00, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη: 19:30 & 22:00.Trailer




Πηγή:





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons