Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Oριστικό τέλος για τον Πασιένσια

Οριστικό τέλος μπήκε στο «σίριαλ» … Ντομίνγκος Πασιένσια, με τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε και έτσι στον Πειραιά πάνε γι’ άλλα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό. Η συζήτηση ωστόσο δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν στον Πειραιά με αποτέλεσμα να μπει ένα οριστικό τέλος στο θέμα Ντομίνγκος.

Οι λόγοι που οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν ήταν δύο και αρκετά σοβαροί. Αρχικά ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ ζήτησε 7-8 ανθρώπους να έρθουν μαζί του, κάτι που «χάλασε» τον ισχυρό άνδρα τον Πειραιωτών και τέλος ένα μυστικό το οποίο κρατούσε σφραγισμένο καλά ο Πορτογάλος τόσο καιρό. Ποιο είναι αυτό;

Ο Ντομίνγκος δεν είναι άνεργος, τουλάχιστον στα χαρτιά, κάτι που δεν γνώριζαν στον Πειραιά. Ο Πορτογάλος λοιπόν μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τον πάγκο της Σπόρτινγκ από τον Φεβρουάριο, αλλά φαίνεται πως οι δύο πλευρές δεν έχουν λύσει το συμβόλαιο λόγω αποζημίωσης, ψάχνοντας ακόμη να βρουν το ποσό που θα συμφωνήσουν για να χωρίσουν οι δρόμοι τους οριστικά.
Πηγή:xxsports.gr(βαριόμουν να γράψω μόνος μου άρθρο)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons