Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

"Φουέντε Οβεχούνα" -Review

Eίχα γράψει αυτό το άρθρο και σας είχα προτρέψει να δείτε τη παράσταση "Φουέντε Οβεχούνα"  και μιας και εχτές επισκεύτηκα το Πνευματικό Κέντρο είπα να γράψω τι και πώς για την παράσταση
Κατ'αρχάς,δεν ήταν σαν αυτό (πολύ σημαντικό αυτό) ,από αυτή την παράσταση δεν έβγαινες καντηλιάζοντας. Στο ψητό όμως,η υπόθεση αφορούσε την Φουέντε Οβεχούνα,ένα χωριό της Ισπανίας,το οποίο τυρρανιόταν φρικτά από τον Ταξιάρχη Φερνάν Γκόμεθ! Τα υπόλοιπα,πληρώστε 10 ευρώ να τα δείτε,καβούρια έχουν οι τσέπες σας; Λοιπόοον, το σενάριο ήταν καλοφτιαγμένο και είχε πολύ λίγα ψεγάδια δεν μπορώ να πω.
Πάμε τώρα στην ερμηνεία των ηθοποιών ,τα σκηνικά και τις στολές...Όσον αφορά το πρώτο, κανείς δεν έπεφτε κάτω του μετρίου,κάποιοι μάλιστα θα μπορούσα να πω ήταν και άριστοι ,άλλοι κάνανε το καλύτερο που μπορούσανε αλλά δεν τράβαγε,τέλος πάντων τα παιδιά φαινόντουσαν πως προσπαθούσαν οπότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανένα! Τα σκηνικά ,τώρα, ήταν το μόνο παράπονο μου,πολύ απλά,με το μόνο καλό μια οθόνη που χρησιμοποιήθηκε μόνο για ένα λεπτό και αυτό με χάλασε λίγο μπορώ να πω.Τέλος,για τις στολές,έχω μόνο ένα να πω...ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΓΑΜΑΓΑΝ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ-ΒΑΣΙΛΙΑ; Κατά τ'άλλα ,οι άλλες στολές ήταν αυτό που έπρεπε να'ναι !
Γενική εντύπωση:γλυκή ,με πολύ λίγα ελαττώματα
Βαθμολογία:4/5 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons