Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πρόγραμα Προβολών CINE CENTER Kαλαμάτα από 21/6 έως 27/6

Πέμπτη σήμερα και copy-paste το πρόγραμμα ως συνήθως !
ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΤΑΞΙΔΙ 2: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΗΣΙ 3D (JOURNEY 2: THE MYSTERIOUS ISLAND 3D)

Υπόθεση: Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Σον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη - ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του, θα αρχίσουν, να αναζητούν το νησί, να σώσουν τον μοναδικό κάτοικο του και να φύγουν πριν τα σεισμικά, ωστικά κύματα εξαφανίσουν το νησί και τους θησαυρούς του μια για πάντα.
Είδος: Περιπέτεια, Διάρκεια: 94’.
Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον.
Πρωταγωνιστούν: Τζος Χάτσερσον, Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον, Μάικλ Κέιν, Λούις Γκάζμαν, Βανέσα Χάτζενς, Κριστίν Ντέιβις.
Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη: 21:30, Σάββατο, Δευτέρα, Τετάρτη: 19:30 & 21:30.Teaser

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: ΑΘΙΚΤΟΙ (INTOUCHABLES)

Υπόθεση: Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός πλούσιου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα, τον Ντρις, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρόλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, με ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μόνο αστείο δεν φαντάζει. Οι «Άθικτοι» είναι μια ταινία για τη φιλία, για τη χαρά της ζωής και το άνοιγμα σε νέους κόσμους και εμπειρίες, ακόμη και μετά από μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή! Η ταινία, θεωρείται ήδη παγκόσμια επιτυχία. Μόνο στη Γαλλία, έχει κερδίσει την 3η θέση στο Γαλλικό Box Office όλων των εποχών, πλησιάζοντας τα 15 εκατομμύρια εισιτήρια, μέσα σε 12 μόλις εβδομάδες προβολής!!!
Είδος: Κωμωδία, Διάρκεια: 112’.
Σκηνοθεσία: Ερίκ Τολεντανό & Ολιβιέ Νακάς.
Πρωταγωνιστούν: Φρανσουά Κλουζέ, Ομάρ Σι, Άν Λε Νι, Οντρέ Φλερό, Κλοτίλντ Μολέ, Αλμπα Γκαϊα Μπελούτζι, Σιρίλ Μεντί, Κριστιάν Αμερί, Μαρί-Λώρ Ντεσκουρώ, Γκρεγκουάρ Οστερμάν.
Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη: 21:30, Σάββατο, Δευτέρα, Τετάρτη: 19:30 & 21:30.Trailer

Πηγή:







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons