Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα προβολών CINE CENTER Kαλαμάτα από 7/6 έως 13/6

Πέμπτη σήμερα και πάρτε το προγραμματάκι προβολών!

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 3D (PROMETHEUS 3D)

Υπόθεση: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο σκηνοθέτης των ταινιών "Alien” και “Blade Runner”, επιστρέφει στο είδος που ο ίδιος καθιέρωσε. Με το ”Προμηθέας” δημιουργεί μια ρηξικέλευθη μυθολογία, στην οποία μια ομάδα εξερευνητών ανακαλύπτει στοιχεία για την προέλευση του ανθρώπινου είδους στη Γη. Τα στοιχεία αυτά τους οδηγούν σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι στα πιο σκοτεινά σημεία του σύμπαντος, όπου θα χρειαστεί να διεξάγουν έναν τρομακτικό αγώνα για να σώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής. Ο σκηνοθέτης έχει δίπλα του μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων πρωταγωνιστών, όπως η Σαρλίζ Θερόν (“Monster”), o Μάικλ Φασμπέντερ (“Hunger”), o Γκάι Πιρς (“Ο Λόγος του Βασιλιά”), η Νούμι Ραπάς (“Το Κορίτσι με το Τατουάζ”) και ο Ίντρις Έλμπα (“Thor”).
Είδος: Περιπέτεια, Διάρκεια: 124’.
Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ.
Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Μάικλ Φασμπέντερ, Γκάι Πιρς, Νούμι Ραπάς, Ίντρις Έλμπα.
Πέμπτη: 22:15, από Παρασκευή έως Τετάρτη: 19:30 & 22:15.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ.Τrailer

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ (SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN)

Υπόθεση: Πριν χρόνια, η εκθαμβωτική Βασίλισσα Ραβένα σκότωσε το Βασιλιά την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Τώρα χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά της, αλλά και τη δύναμή της. Και η μοναδική που υπάρχει είναι η καρδιά της, φυλακισμένης στο κάστρο χρόνια, κόρης του βασιλιά. Το νεαρό κορίτσι καταφέρνει να δραπετεύσει και αναζητά καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος, που είναι γεμάτο με επικίνδυνα φυτά και δηλητηριώδη ζώα. Η Βασίλισσα στέλνει στο κατόπι της τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να επιβιώσει στο Δάσος: ένα θλιμμένο Κυνηγό. Έχοντας προ πολλού εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για ζωή, ο Κυνηγός δέχεται. Όταν όμως τη βρίσκει διστάζει... Θα σκοτώσει το όμορφο κορίτσι; Ή θα την εκπαιδεύσει για να γίνει η καλύτερη πολεμίστρια που έχει δει ποτέ το Βασίλειο;
Είδος: Περιπέτεια, Διάρκεια: 127’.
Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Σάντερς.
Πρωταγωνιστούν: Κρίστεν Στιούαρτ, Σαρλίζ Θέρον, Κρις Χέμσγουορθ, Σαμ Κλάφλιν, Ίαν ΜακΣέιν, Μπομπ Χόσκινς, Ρέι Γουίνστοουν, Νικ Φροστ, Τόμπι Τζόουνς, Βίνσεντ Ρίγκαν, Έντι Μάρσαν, Λίλι Κόουλ.
Πέμπτη: 22:15, από Παρασκευή έως Τετάρτη: 19:30 & 22:15.Teaser


Πηγή:









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons